18
Mayıs
2024
Cumartesi
HAMAMÖZÜ - AMASYA

50 aileye 2'şer 'süt' sığırı

Hamamözü İlçesi Kırsal Alanda Sosyal Destek projesinden 50 aile 2 şer süt sığırcığı projesini gerçekleştirdi. Hamamözü ilçesin de gerçekleşen Kırsal alanda sosyal destek projesinden 50 aile 2 şer süt sığırcığı projesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesinde 25 ŞUBAT 2005 Cuma günü saat: 14.00’de yapıldı.

Hamamözü Kaymakamı Cemal Demiryürek’in ev sahipliği yaptığı program Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla açıldı. Hamamözü Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Nuri Pergel’in konuşmasından sonra, Tarım İl Müdürü Ahmet Millici,İlçe Kaymakamı Cemal Demiryürek, AK Parti Amasya Milletvekili Hamza Albayrak ve AK parti Genel başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle’de bir konuşma yaptı.

Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma Teşvik Fonundan yüzlerce aileye destek verileceği belirtildi.
Hamamözü İlçesi, Kırsal alanda sosyal destek projesinden 50 aile 2 şer süt sığırcığı projesine, AK parti Genel başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, AK Parti Amasya Milletvekili Hamza Albayrak,Tarım İl Müdürü Ahmet Millici, İlçe Kaymakamı Cemal Demiryürek ,Hama mözü Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Nuri Pergel, İl ve diğer ilçe kurum amirleri, Siyasi Parti temsilcileri fayda sahipleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleşti.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Hamamözü
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 13:15:37
Güncelleme :16 Aralık 2005 Cuma 11:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?