19
Mayıs
2024
Pazar
MERZİFON - AMASYA

10 günde 12 bin metrekare asfalt

MERZİFON'DA 10 GÜNDE 12 BİN METREKARE ASFALT

Amasya'nın Merzifon ilçesinde asfalt sezonunun sonuna gelinmesine rağmen hız kesmeyen belediye, 10 günde 12 bin metrekare asfalt çalışması yaptı.

Kent genelinde asfalt çalışmalarında hız kesmeyen Merzifon Belediyesi, 10 gün içerisinde Bahçelievler Mahallesi, Hacıbalı Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallesi'nde 12 bin metre kare asfalt çalışması yaptı. Merzifon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre kasım ayından itibaren yapılacak çalışmaların yol çalışmaları, kilit parke döşemesi ve beton sathi kaplama çalışması şeklinde olacağı ifade edildi.

Bahçelievler Mahallesi, Hacıbalı Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Merzifon Belediyesi Fen İşleri Üst Yapı Şefi Fatih Sütçü, "Söz konusu yollarımızda gereken oturmaların gerçekleşmesi ve asfalt çalışmalarına hazır hale gelebilmesi açısından belirli bir bekleme süreci oldu. Asfalt çalışmaları için hazır hale gelen yollarda hemen çalışmaya başladık. 10 gün içerisinde de 12 bin metrekare asfalt çalışmasını tamamladık. Önümüzdeki sezonda ise faaliyetlerimize yol çalışmaları, kilit parke döşemesi ve beton sathi kaplama çalışmalarına ağırlık vererek devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 12:00:05
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 13:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?