19
Mayıs
2024
Pazar
MERZİFON - AMASYA

Merzifonlular eğlenceye doydu

Merzifon Belediyesi ile Karadeniz Birlik tarafından düzenlenen Ayçiçeği Hasat Festivali’nde, maddi imkanı olmayan ailelerin çocukları sünnet ettirilirken, stadyumda tüm Merzifonlular’a yemek verildi.

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Merzifon Kaymakamı Kamil Köten, Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul, Karadeniz Birlik Genel Müdürü Ebubekir Türk ve çok sayıda davetlilerin katıldığı festivalde, ilk önce Mehteran Takımı’nın konseri ile coşan Merzifonlular, daha sonra sünnet olacak çocuklar ile birlikte şehir turu attılar. Yaptığı konuşmada Merzifon’u çok daha güzel günlerin beklediğini belirten Merzifon Kaymakamı Kamil Köten, "Yeni çıkarılan Teşvik Yasası ve Organize Sanayi’ndeki gelişmeler ile Merzifon ileriki zamanlarda eskisinden daha iyi konuma gelecek" dedi.

Feztival etkinlikleri arasında düzenlenen konserde sahneye ilk önce çıkan Ferdi Gürses, Merzifonlular’a unutulmaz dakikalar yaşatırken, Ferdi Gürses’ten sonra sahneyi alan Lara, dansları ile izleyenleri büyüledi. Festivalde en son sahneye çıkan ünlü türkücü Latif Doğan, yaklaşık 10 bin kişinin uzun süren tezahüratı ile karşılaştı. Latif Doğan hayranları konserde güvenlik önlemi alan polislere zor anlar yaşatırken, zabıtaların da olaya müdahale etmesi ile kalabalık kontrol altına alındı.

iha-merzifon
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2004 Cumartesi 19:21:19
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 15:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sedat Gençkan IP: 195.175.37.xxx Tarih : 30.09.2004 00:17:54
Her fırsatta eğlence adı altında bu fakir milletin milyarlarını har vurup harman savuranlardan elbet bir gün birileri hesap soracaktır.Eğlence tertip eden Karadeniz Birlikte yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkmıştır. Bu yılki ayçiçek alımları savsaklanmakta ve ayçiçek üreticisi mağdur edilmektedir. Sedat GENÇKAN