22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERZİFON - AMASYA

OSB'nin sorunları masaya yatırıldı

Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunları, düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı. 

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) Kaymakam Kazım Tekin başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, TSO Başkanı Sıtkı Durak ve Merzifonlu işadamlarının katılırken, toplantı sonrasında kaymakamlıktan yapılan açıklamada, OSB’de güvenlik nedeniyle kamera konulması ve rüzgar enerji santralinin kurulması konularının başka platformlarda ele alınması gerektiği sonucuna varıldığı bildirildi. İlçede kurulması beklenen sanayi kuruluşlarının nitelikli eleman ihtiyaçlarının karşılanması için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı meslek okulları ve merkezlerin sanayiciler ile birebir işbirliği yaparak çalışmasına da karar verildi. 

Ayrıca, Merzifon'da istihdamı ve ulusal ekonomiye katkı sağlayacak, OSB’de uzmanlaşmaya katkıda bulunacak bir tesis kazandırmak amacıyla Merzifonlulardan bir müteşebbis bir grubunun oluşturulmasının uygun olacağı kararına varıldığı ifade edildi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 09:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çağrı uncu IP: 88.227.86.xxx Tarih : 7.04.2007 12:04:53
çok iyi bir insan ama çalışmalarını beyenmiyoruz az daha çalışsa daha iyi olacak herkeze ve merzifon belediye başganına teşekkür ederim