23
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Başkan Ankara'daydı

Kısa adı OSBÜK olan Organize Sanayi bölgeleri Üst Kuruluşu 1. Büyük Eğitim Şurası düzenledi.

Ankara’da Sanayi Ticaret Bakanlığı konferans salonunda 17-18 Kasım tarihleri içerisinde 2 gün süren toplantıya ülkemizdeki 284 OSB’nin yetkilileri, sanayiciler ve belediye başkanları katıldı.

Sulova'dan da Belediye Başkanı Mahmut Boz, OSB Bölge Müdürü Deniz Koçer ve Muhasebe Müdürü Fevzi Yüksel’in katıldığı toplantıda, 4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu, kuruluş, yer seçimi, imar planları, alt yapı ve arıtma, hukuki ve yasal statüler, ruhsatlandırma gibi konularda bilgiler verildi ve OSB sorunları tartışıldı.

BOZ: OSB'DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Geniş bir katılımın gerçekleştiği toplantıda, Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, söz alarak; Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından birlikte organize edilen bu toplantının ilk defa gerçekleştirilmiş olmasından dolayı Bakanlık yetkilileri ve OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’a teşekkür etti.

Bu eğitim toplantısının çok verimli olacağını ve OSB’lerin sanayinin lokomotifi olduğunu vurgulayan Mahmut Boz; OSB’de karşılaşılan bir çok sorunun da çözüme kavuşturulmasına öncülük edeceğini bildirdi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 10:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?