19
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Bağcan, coştu coşturdu

Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan'ın Artvin'de verdiği konser büyük ilgi gördü. Selda Bağcan'a konseri boyunca, Tanju Coşkun adlı genç burnuyla çaldığı mey ve türküleriyle eşlik etti. 

Artvin'de Valilik binası önünde dün gece düzenlenen konserde sahne alan sanatçı Selda Bağcan, Artvinliler'i coşturdu. Selda Bağcan'a konseri boyunca burnuyla mey çalan Tanju Coşkun eşlik etti. Artvin'e gelmenin mutluluğunu dile getiren sanatçı Bağcan, "Burada şunu gördüm, zafer işareti yapanlar vardı. Bozkurt işareti yapan gençler varsa onların da başımın üzerinde yeri var. Bu beni çok mutlu eder. Benim müziklerim evrensel ve demokrattır, her kesimden dinleyicilerin gelmesi müşterek duygularımızı ifade ediyor" dedi. 

Sanatçı Bağcan, kendisine vokal yapan Tanju Coşkun ile ilgili olarak da, "Burada ayrıca ilginç bir sürprizle karşılaştım, daha henüz ismini de bilmiyorum ama bir delikanlının benim sesime özenmesi ve benzetmesi ayrıca burnuyla mey çalması beni çok şaşırttı. Onu her gittiğim konsere götürmek isterim. Sesinin benzemesi çift ses özelliği gibi" şeklinde konuştu. 

Tanju Coşkun da, Selda Bağcan'ın konserlerine memnuniyetle katılacağını ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 14:26:46
Güncelleme :28 Eylül 2006 Perşembe 14:43:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?