18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Beyaz eşya yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı

Artvin'in Borçka İlçesi'ne bağlı Demirciler köyünde, bir kamyonun devrilmesi sonucu eşyalar yola saçılırken, araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Artvin'e beyaz eşya getiren Yunus Yaman yönetimindeki 55 K 0775 plakalı kamyon, Hopa- Borçka karayolu Demirciler köyü yakınlarında viraj başında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce korkuluklara çarptı, daha sonra yan yattı. Kazada, beyaz eşyalar yola saçılırken, hafif yaralı olarak Borçka Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen sürücü Yunus Yaman, tekrar kamyonun başına giderek, aracın vinçle yola alınması çalışmasını izledi.

Devrilen kamyonun yola çıkarılması sırasında tedbir alınmaması sebebiyle lastiklerinin üzerine düzelmesiyle birlikte araç kendiliğinden hareket etti ve korkuluklara çarparak durabildi. Aracın yavaş hareket etmesi sebebiyle şarampole yuvarlanmasını bariyerler önledi.

Kaza hakkında bilgi veren araç sürücüsü Yunus Yaman, teknik bir arızadan dolayı frenin basılı kaldığını, bu sebeple virajı alamadığını ve kamyonun devrildiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 16:57:57
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 01:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?