16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Çolak'a bakan gibi karşılama

Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, bayram tatilini geçirmek üzere geldiği memleketi Yusufeli ilçesinde yüzlerce kişi tarafından karşılandı.

İlçeye gelişinde Sukavuşumu mevkiinde yaklaşık 100 araçlık konvoydaki partili ve vatandaşlar tarafından karşılanan milletvekili Çolak, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Milletvekili Çolak, “Köyümde anam, babam var. Bayramlaşmak için ve ellerini öpmek dualarını almak için köyüme çıkacağım.” dedi.

Milletvekili Çolak, daha sonra şunları söyledi:”AK Parti bir ailedir, bu ailenin içerisinde zaman zaman sayın başbakanın uygun gördüğü taktir ettiği gelişmeler olabilir. Buradaki bir görev değişikliği, başbakanın taktirleri bu şekildedir. Bu konuda bugüne kadar görev yapmış olan görev almış olan arkadaşlar başarıyla bu noktaya kadar getirmişler. Bu da başbakanın taktirleri doğrultusundadır. Bunu da herkes saygıyla karşılaması lazımdır. İl ile birlikte bildiğim kadarınca 4 teşkilat görevden alındı.'' diye konuştu.

Milletvekili Çolak, ilçe merkezinde de vatandaşlarla tokalaşarak, hal hatır sordu. Çolak, “Bütün hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum ve kutluyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 19:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?