18
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

ADD'den Vali'ye ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Amasra Şubesi Başkanı Yurdanur Topçu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bartın Valisi Halil Işık'ı makamında ziyaret etti.


ADD Bartın Şubesi Başkanı Murat İzler, ADD Amasra Şube Başkanı Yurdanur Topçu ve dernek üyeleri, Bartın Valisi Halil Işık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernek mensupları Vali Işık'a, Amasra'ya özgü el işi tahta üzerine yakma tekniği ile yapılan Atatürk resmi hediye etti. Atatürk rozeti takılan Vali Işık'a başta baz istasyonları olmak üzere Amasra'ya özgü çevre sorunları anlatıldı.
Işık da, Amasra ile ilgili geliştirdikleri projelerden bahsedip turizm ve yol çalışmaları ile ilgili müjdeler verdi. Vali Işık, Amasra'nın kış aylarında da potansiyelinin kullanılabilmesi için kongre turizmine açılması için girişimler başlatıldığını söyledi. Tespit edilen hususları Kültür ve Turizm Bakanı'na arz ettiğini anlatan Işık, sözlerini şöyle tamamladı: "Gürcüoluk Mağarası'nın ve Amasra yolunun iyileştirilmesi için çalışmalar başladı. Kazı çalışmaları içinde izin alınacak."

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 13:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?