16
Mayıs
2024
Perşembe
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

AKP'den icraatın içinden

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Yakup Ulupınar, Ak Parti iktidarında Bartın'da yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısına Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Abdipaşa Belde Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belde Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Ulus ilçe Başkanı Cumhur Işık, İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Manav, İl, İlçe ve Belde teşkilat yöneticileri ile Ak Parti delegeleri katıldı.

Danışma Meclisinde konuşan İl Başkanı Yakup Ulupınar, Ak Parti hükümeti döneminde Bartın'da yapılan yatırımları anlattı. Ulupınar, "Muhalefet partileri ile ve sivil toplum örgütleri ile iyi diyalog ve şeffaflık içerisinde olduk. Bu sayede iyi başarılar elde ettik. Birlik siyaseti yaptık. Asıl olan Türkiye'dir. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkesinden asla şaşmadık ve devletimizi daha iyi yerlere getirmeye söz verdik. Yol, asfalt ve su problemlerini büyük ölçüde bitirdik. Önümüzdeki yıl içerisinde elektrik alt yapıları da tamamlanacak. Genel Sağlık Sigortası uygulamasına başlanacak ve yeşil kart sistemi ortadan kalkacak. 4 yıllık Spor Meslek Yüksek Okulu faaliyete başlayacak. Türkiye'de aile hekimliğine geçen 25 il arasında yer aldık. Ulus ve Amasra İlçelerimizde acil servis hizmetleri vermeye başladık. Genelde yüz kişi tahlil için Bartın'a geliyordu. Artık aile hekimliği ile insanlar şehre gelmiyor. Önümüzdeki dönem boş sağlık ocaklarına gerekli sayıda ebe alacağız. Yeni diş hekimliği binamıza geçmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Ak Partinin demokrasi tarihinin en başarılı dönemlerinden birisini yaşadığını belirtirken, toplantı konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 18:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?