20
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

Barış Akarsu anma etkinliği

Geçtiğimiz yıl Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcı Barış Akarsu ölümünün 1. yıl dönümünde Amasra'da mezarı başında anıldı. 

Bartın'ın Amasra ilçesinde düzenlenen Barış Akarsu'yu anma etkinlikleri başladı. Amasra mendirekte toplanan binlerce Barış Akarsu hayranı şarkılar söyleyerek Amasra şehir mezarlığına kadar yürüdü. Yürüyüş öncesinde Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, İngiltere, İrlanda, Yunanistan, İran, Almanya, Avusturya, Polonya, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Karabük, Zonguldak, Sakarya, Bolu, İzmit, Yalova, Çanakkale, Muğla, Bursa, Kastamonu başta olmak üzere bir çok ilden gelen yabanca ve yerli Barış hayranlarına seslendi. Başkan Yıldırım,"Barış sevgisi her geçen gün büyüyerek devam edecek. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Barış'ı unutmadık, unutturmayacağız. Kalbimizde yaşayacak. Barış'ı çok seviyoruz" dedi. Binlerce Barış hayranı Barış'ın tişörtlerini giyerek, Barış posterleri ve afişleriyle Barış Akarsu'nun söylediği "Islak ıslak" ve "Amasra" şarkısını söyleyerek mezarlığa kadar yürüdü. 

Mezarlığa gelen kalabalık ünlü sanatçının mezarına beyaz karanfil bıraktı. Daha sonra mezarlıkta dualar okundu. Dua sırasında çok sayıda Barış hayranı gözyaşlarının tutamadı. Anne Hatice Akarsu ve baba Selahattin Akarsu da duygusal anlar yaşadı. Acılı anne ve babayı Barış sevenler teselli etti.

...
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 16:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?