19
Mayıs
2024
Pazar
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

Barış hayranları vefalı çıktı

Muğla'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun ailesine, Türkiye'nin bir çok ilinden ziyaretçi geliyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba Kavşağında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve hayranlarını yasa boğan ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun, hayranları ünlü sanatçının ailesini ziyaret ederek, yalnız bırakmıyor. Ünlü sanatçının Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan annesi Hatice Akarsu ve babası Selahattin Akarsu'ya Türkiye'nin bir çok ilinden ziyaretçi geliyor.

Barış Akarsu'nun başta İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Tekirdağ Çorlu, Bolu, Karabük, Zonguldak, Bilecik ve Antalya'dan gelen hayranları önce Barış Akarsu'nun kabristanını ziyaret ederek, dua okuyor. Akarsu hayranları daha sonra Barış Akarsu'nun Tankut Öktem tarafından yapılan heykelini görmeye gidiyor. Barış Akarsu hayranları, anne Hatice ve baba Selahattin Akarsu'yu da ziyaret ederek, aileye destek oluyor.

Barış Akarsu'nun yaşadığı yerleri gören hayranları, Akarsu için not defterlerine anılar yazıyor. Barış Akarsu'nun ailesi de gelen ziyaretçilere yakınlık göstererek, onlara yardımcı oluyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 16:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?