19
Mayıs
2024
Pazar
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

Başkan adayları çalışmalara başladı

29 Mart Yerel seçimler öncesi Belediye Başkan aday adayları seçim çalışmalarına başladı.


29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi bazı bölgelerde Belediye Başkan aday adaları belli olurken, aday adayları çalışmalara başladı. AK Parti'den Bartın Belediye Başkan aday adayı olan Emin Özkan ve Hasan Basri Nalbant, el ilanları dağıtarak çalışmalara başladı. El ilanı bastırarak kendileri hakkında bilgiler veren aday adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Bartın Belediye Başkan aday adayı Hasan Basri Nalbant, siyasi tecrübesinde, AK Parti Ümraniye İlçe Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, AK Parti Bartın İl Başkanlığı, AK Parti İstanbul İl Genel Meclisi üyeliği, AK Parti İl Genel Meclisi Engelliler Komisyonu Başkanlığı, AK Parti İstanbul İl Engelliler Üst Danışma Kurulu üyeliği ve AK Parti İl Genel Meclisi Turizm Komisyonu Başkanlığı görevi olduğunu belirtti. Nalbant ilgi alanlarını, haber ve belgesel izlemek, seyahat etmek, dost meclisi organizasyonları, sosyal faaliyetler ve proje üretmek olduğunu belirtti.
Bir diğer Belediye Başkan aday adayı Emin Özkan ise, 2004 yerel ve 2007 genel seçimlerinde AK Parti Bartın İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) aktif görev aldığını, 2007 seçimlerinde Bartın'dan milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu'nda "Siyaset Okulu", "Siyasi Kampanya Metodları", "Belediyelerde Kurumsallaşma ve Stratejik Yönetim" sertifika programlarına katıldığını belirten Özkan, ayrıca AK Parti Siyaset Akademisi'ni tamamladığını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?