29
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

Çakraz-Amasra yolu açıldı

Bartın'ın Amasra ilçesi ile Amasra'ya bağlı Çakraz'ı birbirine bağlayan yol açıldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Karadeniz Sahil yolu çalışmaları kapsamında hedeflerinin, Bartın-Kurucaşile-Cide sahil yolunu tamamlamak olduğunu söyledi.

 


Kısa bir süre önce hizmete açılan Amasra-Çakraz sahil yolunda incelemelerde bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, hedeflerinin Bartın-Kurucaşile-Cide sahil yolunu tamamlamak olduğunu söyledi. Tunç, "Amasra-Çakraz yolunun bu yaz asfaltlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını söylemiştik. Şu anda yol açıldı. Açılan bu yol sayesinde Bartın-Çakraz arasındaki mesafe 15 dakikaya inmiş oldu. Yaklaşık 16 kilometre olan Amasra Çakraz arası yapılan yeni yolla birlikte 12 kilometreye düşmüş oluyor. 12 kilometrelik yolun 8 kilometresi hizmete açıldı. Diğer kısmın çalışmaları da bundan sonra devam edecek" dedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hedeflerinin Çakraz-Kurucaşile arasının 2009 yatırım programına alınarak sahil yolunun bir an önce bitirilmesi ve Cide'ye kadar olan ulaşımın rahatlatılması olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 11:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?