19
Mayıs
2024
Pazar
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

'Halkımın oyları ile seçileceğim'

28 Mart yerel seçim hazırlıkları bütün hızıyla sürerken, Bartın'da tek bağımsız aday olan Amasra Belediye Başkan Adayı Dr. Hüsnü Ayhan, tepki oyları ile değil, Amasra halkının oyları ile seçileceğini söyledi.

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde 28 Mart yerel seçimlerinde bağımsız aday olan Dr. Hüsnü Ayhan, tepki oylarına ihtiyaçları olmadığını, Amasra halkının kendisini desteklediğini ifade etti. Bilimsel olarak çalışmaktan yana olduğunu söyleyen Ayhan, "Herkesin 'yol, su ve ulaşım sorununu bir şekilde çözeceğiz' dediği yerde, biz turist sayısını katlamayı düşünüyoruz. Hep beraber Amasra'nın sorunlarını konuşacağız.

Projeleri bütünüyle ele alacağız. Ama yine de bazı projelerim can alıcı diye düşünüyorum. Kesinlikle ekmek fiyatlarının düşürülmesini sağlayıp, çalışanların ekonomik şartlarını kolaylaştırmayı amaçlıyorum. Belediyenin gelirlerini artırmayı hedefliyorum. Yapamayacağım şeyleri vaat ederek, söz vermem; ama ileride şartlar ne gösterir bilinmez" dedi.

Dr. Hüsnü Ayhan, son olarak işçi alınması konusunda günün şartlarının önemli olduğunu, şartlara göre ihtiyacı olanlara öncelik tanınmasından yana olduğunu belirtti.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 02:36:32
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 11:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?