17
Mayıs
2024
Cuma
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

Madenciye Bakan Güler'den jest

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’in, geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Hüseyin Onur’un ağabeyi Hasan Onur’a iş sözü verdiği bildirildi.

Bartın’ın Amasra İlçesi TTK Amasra Müessese Müdürlüğü’nde 1 Kasım’da meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Hüseyin Onur’un (28) ağabeyi Hasan Onur (30), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’in kendisini işe alma sözü verdiğini söyledi. Bakan Güler’in, ekonomik durumu kötü olan Onur ailesinden 1 kişinin TTK’ya işe alınacağı sözü verdiğini belirten 3 çocuk babası Hasan Onur, "Kardeşimin ailesinin geçimini ben sağlamaya çalışıyorum, ancak benim de işim yok. İnşaatlarda çalışarak para kazanmaya çalışıyorum. Enerji Bakanı Hilmi Güler, beni işe alacağına dair söz verdi. İnşallah bir an önce işe girer, kardeşimin ailesine de bakarım" dedi.

Genel Maden-İş Sendikası yöneticilerinin de Hasan Onur’un işe alınması yönünde Enerji Bakanı ile görüşecekleri öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 16:24:22
Güncelleme :30 Haziran 2006 Cuma 17:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?