22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

Öğrencisinin burnunu kırdı

Bartın'ın Amasra ilçesindeki bir lisede öğrencisine yumrukla vurarak burun kemiğini çatlattığı iddia edilen öğretmen gözaltına alındı.

İddiaya göre, okulun pansiyonunda kalan öğrenci H.K. (16), okulun yemekhanesinde arkadaşları B.U. ve M.K. ile etüt çalışması yaptıkları sırada öğretmen İ.H.N, B.U'yu odasına çağırdı. Öğrencinin, odaya gelmemesi üzerine yemekhaneye giden İ.H.N, B.U'ya tokat atmaya, bu olaya gülen M.K. ile H.K'ya da vurmaya başladı.

Öğretmen İ.H.N'nin, aynı öğrencileri odasına çağırması ve dövmek istemesi üzerine pansiyonun camından kaçan H.K, babasını telefonla arayarak durumu anlattı. H.K, arkadaşlarının cep telefonlarının öğretmen tarafından toplandığını ve pansiyonun kapılarının içeriden kilitlendiğini söyledi.

Baba S.K, gazetecilere, yüzü kan içinde sağlık ocağı önünde karşılaştığı oğlunu Bartın Devlet Hastanesine götürdüğünü, burada çekilen röntgeninde burun kemiğinde çatlaklar oluştuğunun tespit edildiğini öne sürdü. S.K, “Çocuğumun tedavisinin ardından ilçeye dönerek öğretmen hakkında Emniyet Amirliğine şikayette bulundum” dedi.
Öğretmen İ.H.N'nin gözaltına alındığı bildirildi. Bartın Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, öğretmen İ.H.N. hakkında idari soruşturma başlatıldığını ve bir müfettişin görevlendirildiğini kaydetti

ajanslar
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 16:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?