16
Haziran
2024
Pazar
AMASRA - BARTIN
Belediye Sayfaları

Tunç'tan acılı ailelere ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Kazpınarı köyünde bir firma tarafından açılan inşaat çukurunda hayatını kaybeden 2 çocuğun ailelerini ziyaret etti. Milletvekili Tunç, sorumluların bulunmasını sağlayacaklarını belirtti.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Güney ve Kazpınarı Köyü Muhtarı Mehmet İnce ile birlikte, Bartın'ın Amasra ilçesi Kazpınarı köyünde gölette boğulan 11 yaşındaki Ahmet Aydoğdu ile Mehmet Başar'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Tunç, vefat eden çocukların anne baba ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Tunç, "Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı gerekli soruşturmayı yaptı. Olayda ihmali olanların belirlenerek gerekli hukuki ve cezai işlemler yapılacak" dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç, daha sonra boğulma olayının gerçekleştiği bölgeye giderek, hafriyat ve kazı çalışması yapılan alanda incelemelerde bulundu.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 23:55:10
Güncelleme :9 Ağustos 2009 Pazar 23:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?