16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Amasra'ya tatil akını

Bartın'ın Amasra İlçesi Ramazan Bayramı tatili nedeniyle tatilcilerin akınına uğrarken, ilçedeki oteller ve pansiyonlar tamamen doldu.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaç, Amasra İlçesi'nde bulunan toplam 645 yatak kapasiteli 36 otel ile 500 yatak kapasiteli 16 pansiyonun tamamen dolduğunu söyledi.

Altaç, yıllık 200 bin turistin geldiği Bartın ve çevresini yaklaşık 5 bin yabancı turistin ziyaret ettiğini belirtti.

Bayram tatili nedeniyle bölgede hareketlilik yaşandığını belirten Altaç, "Doğal güzelliği ile dikkat çeken Amasra İlçesi, Ramazan Bayramı nedeniyle özellikle yerli turistler tarafından tercih ediliyor. İlçede bulunan tüm tesisler doldu" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 14:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GERCEKBARTINLI IP: 80.138.252.xxx Tarih : 12.06.2006 07:12:17
EVET AMASRA´´YA TURIST GELMESI GERCEKTEN GURUR VERICI AMA BENIM RICAM GELEN TURISTLERIN TEKRAR GELMESI ;GERI DÖNDÜKLERINDE AMASRANIN GUZELLIGINI GÖRÜLMESI GEREKEN BIR CENNET KÖSESI OLDUGUNU ANLATMALARINI ÖNEMLE ISTIYORUM AMA MALESEF YURT DISINDA BILE :ESNAFIN SOGUK YUZUNU VE YEDIKLERI KAZIKLARI VE FIATLARIN COK AMA COK ASIRI YUKSEKOLDUGUNU KONUSMALARI MALESEF BENIM ZORUMA GIDIYOR LÜTEFN ARTIK AMASRA ESNAFININ VE AMASRA HALKININ MISAFERPERVERLIGINI DUYMAK ISTIYORUM AMASRAYA GELEN TURISTLERDEN.