19
Mayıs
2024
Pazar
AYDINTEPE - BAYBURT

Voleybolcular birincilikle döndü

Erzurum’da yapılan voleybol bölge maçlarında birinci olan Şehit Erdal Eraslan İlköğretim okulu öğrencileri Bayburt’un Aydıntepe ilçesinde coşkulu bir törenle karşılandı.

Erzurum’da gerçekleştirilen maçlar sonunda Kars, Iğdır ve Gümüşhane ekiplerini eleyerek bölge birincisi olan Şehit Erdal Eraslan İlköğretim Okulu voleybol takımını karşılama törenine öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Şehit Erdal Eraslan İköğretim Okulu Müdürü Emrah Aktaş okul voleybol takımının yıldızlar kategorisinde bölge birincisi olduğunu belirterek, Samsun’da yapılacak Türkiye şampiyonasında da Bayburt’u temsil edeceğini söyledi.

Başarılı takımın antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Öner Açıkgöz’e teşekkür eden Aktaş, Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal ile Belediye Başkanı Orhan Eraslan’ın da sürekli kendilerine destek olduklarını ifade etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Bilgin, başarılı öğrencileri ve antrenörlerini tebrik etti. Şehit Erdal Eraslan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Öner Açıkgöz, "Bizim buradaki en büyük amacımız gençlerimizi spora alıştırarak, sigara ve internet gibi zararlı alışkanlıklardan korumak, vatanına milletine milli değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmektir. Bu nedenle ilçemizde sportif etkinliklere ağırlık vermekteyiz.”dedi.

Açıkgöz, Aydıntepe ilçesine kapalı spor salonu yapılması gerektiğini de kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 23:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?