22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

100 yıllık hayal gerçek oluyor

Mudurnu Belediyesinin Organizesinde Toplu Konut İdaresi tarafından Mudurnu Musalla Mahallesine yapılması planlanan 128 konut ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Metin Soygür toplu konut için ilk adımın atıldığını belirtti. 

Soygür; yüz yıllık bir hayalin temellerinin atıldığını belirterek Toplu konut idaresi ile bir yıla yakın bir zamandır sıkı takip ve çalışmanın meyvelerini vermeye başladığını belirterek, Mudurnu’da başlanacak olan konut’lar için gerekli evrakların belediyeden temin edilebileceğini açıkladı. Yapılacak olan 128 konut’un 32 konutunu dar gelirli vatandaşlar için ayrıldığını belirten Soygür geride kalan 96 konutun ise katılım payını yatıran Mudurnu’ luların girebileceğini belirtti. 

Uzun vadede ödemesi yapılacak olan konutlara başvuru 8 mayıs 2006 da başlayıp 23 Haziran 2006 tarihine kadar kayıt işlemlerinin devam edeceğini belirten Soygür, Konut sahibi olmak isteyen hemşehrilerimiz Mudurnu Ziraat Bankasında açılan Hesaba katılım ücreti olan 3 bin ytl yi yatırarak sıra alabilirler dedi. Soygür; yapılacak olan 128 konut’un Mudurnu’nun çehresini değiştireceğine inandıklarını belirterek bu konutlar sayesinde şehirde bir canlanma yaşanacağına inanıyorum, bu hayal yüzyıllık bir hayaldi oda inşallah bize nasip olacak gelen talepler bizleri çok memnun ediyor dedi.
Aydın Özpelit-Kenthaber/Mudurnu
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2006 Pazartesi 15:45:28
Güncelleme :2 Mayıs 2006 Salı 18:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?