21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Ankaralı Mudurnulular iftarda

Ankara'lı Mudurnulular Derneği'nin bu yıl 2'incisini düzenlediği iftar yemeği Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Misafir salonunda gerçekleşti. İftar yemeğinde biraraya gelen ve yıllardır birbirlerini göremeyen Mudurnulular bol bol hasret giderdi.

İftar'da Ankara'da buluşan Mudurnu'lular her zamanki gibi misafirperverliği bırakmamış, Kardeş ilçeler Gerede, Nallıhan, Göynük gibi komşu ilçelerin Ankara'daki temsilcilerini' de iftarda biraraya getirdiler. Bolu' lu Mudurnulular Derneği yönetimininde bulunduğu iftar yemeği ardından Ankara'lı Mudurnulular, Dernek Başkanı Ayhan Erkut, bir konuşma yaptı. Erkut, Ankara' daki Mudurnulular derneğinin faaliyetine başlamasının üzerinden iki yıl geçtiğini belirterek bizim burada bu derneği kurmalarındaki ana hedefleri şöyle sıraladı:

"Gerek Mudurnu'da, gerekse Ankara'da ikamet etsin; herhangi bir Mudurnulu arkadaşımızın zor anında derneğimiz onun yanında olacak, birlik ve beraberliği sağlayarak her konuda yönlendirici ve aktif hareket etmek bize ihtiyaç duyulan her yerde birlik ve beraberliğin simgesi olacağız"

Ankara ve civarında 350 ye yakın Mudurnu'lu ailenin yaşadığını belirten Erkut, "Maalesef derneğimizin üye sayısı bu gün itibari ile 100'dür! dedi.

Derneğin 2006 Ocak ayında olağan genel kurul toplantısının yapılacağını belirten Erkut, !Başlattığımız bu çalışmayı gençlere vererek hız ve aktiflik kazandırılmasını istiyoruz. Gençler gelin buradaki faaliyetlerde beraber hareket edelim" diye konuştu.

Derneğin taze kana ihtiyacının olduğunu belirten Erkut, !Ankaralı Mudurnulular Derneği olarak çok güzel işlere imzalar atmak istiyoruz bu sebepledirki burada bulunan sizlerden destek istiyorum" dedi.

İftar yemeğinde Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür'de davetliler arasında yeralırken Dernek başkanı Erkut Soygür'ü tanıştırmak için kürsüye davet etti.

Soygür konuşmasında 2.si düzenlenen böyle bir iftar programına katılmaktan dolayı memnun kaldığını, geçen yıl yine davet edildiğini fakat Başkanlığın ilk dönemi olmasının verdiği çalışma temposundan katılamadığını tanışmanın bu yıla nasip olduğunu belirtti.

Soygür; "Böyle tecrübeli ve büyüklerimin bulunduğu bir ortamda bana söz vermeniz beni çok duygulandırdı diyen Soygür Ankara'lı Mudurnu'lular olarak yapacağınız tüm faaliyetlerde yanınızda olacağım" şeklinde konuştu.

Aydın Özpelit - Kenthaber / Mudurnu
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 09:29:38
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?