22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kaymakam veda etti

Üç yıldır Mudurnu’da görev yapan Kaymakam Suat Yıldız, Mudurnu’daki dostlarına Abant Palece Otel'de verdiği iftar yemeğiyle veda etti.

Yemeğe, belediye başkanları daire amirleri ve muhtarların da aralarında bulunduğu yaklaşık olmak üzere 300 e yakın davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür bir konuşma yaptı. Soygür, "Kaymakam Yıldız benim hiç unutamayacağım biri" dedi. Soygür, Yıldız’la 2 yıla yakın başkanlık döneminde çok güzel ilişkiler kurarak Mudurnu için bir çok hizmete imza attıklarını anlattı. Soygür’ün konuşması esnasında Yıldız’ın duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

Soygür, daha sonra, Yıldız'a bir plaket ve Mudurnu eşyalarından oluşan hediye paketi takdim etti.

Yıldız ise yaptığı konuşmada, Mudurnu’da geçirdiği 3 yılda unutamayacağı anıların olduğunu belirterek, "Ben ne kadar Mudurnu’lu olmasam da kızım küçük yaşta buraya geldiği için nerelisin diye soranlara Mudurnu’luyum diyor. Onun için bir tane daha hemşehriniz oldu" dedi.

Veda yemeğinde masaları tek tek gezen Yıldız, herkesle tek tek vedalaştı. Veda yemeğinin ardından Yıldız, yeni görev yerine uğurlandı.

 

NOT. Haberle ilgili fotoğraf ekleyemedim. Serevr error diyor. MSN den gönderebilirmiyim?

Aydın Özpelit - Kenthaber / Mudurnu
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 09:26:19
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 01:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?