3
Mayıs
2024
Cuma
MEDYA

Çorum Gazeteciler Cemiyeti'ne yeni ofis

Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nin Turgut Özal İş Merkezi'ndeki bürosu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Büronun açılışını Çorum Valisi Hüseyin Poroy, AK Parti Çorum Milletvekili Muzaffer Külcü ve Anadolu Ajansı Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi yaptı. Açılışa, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Nazmi Bilgin, Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu ve diğer davetliler katıldı.

Vali Poroy, AK Parti Milletvekili Külcü, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Bengi ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Bilgin, açılışın ardından, Cemiyet Başkanı Şevket Erzen'in odasında bir süre sohbet etti. Davetliler, daha sonra Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ''Tarih, Kültür, Turizm ve Basın'' konulu panele katıldı.
Eğitimci-Yazar Abdulkadir Ozulu'nun yönettiği panele konuşmacı olarak Anadolu Ajansı Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, Gazeteciler Federasyonu Başkanı Nazmi Bilgin, Alacahöyük Kazı Başkanı Prof. Dr. Aykut Çınaroğlu, Boyalıhöyük Kazı Başkanı Doç. Dr. Tunç Sipahi, Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muharrem Tuna katıldı. Yaklaşık 3 saat süren panelin değerlendirme konuşmasını Vali Hüseyin Poroy yaptı. Program, plaket töreni ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2005 Perşembe 06:24:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?