17
Mayıs
2024
Cuma
SUNGURLU - ÇORUM

Çocuklardan hastalara ziyaret

Çorum’un Sungurlu İlçesi Çocuk Meclisi üyeleri, Belediye Başkanı Ahmet Karacif ile birlikte Sungurlu Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
TBMM ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan bir protokol doğrultusunda Türkiye genelinde oluşturulan okul meclisi üyeleri çalışmalarına hızlı başladı. Sungurlu İlçesi Okul Meclisi üyeleri ilk icraat olarak ilçe hastanelerini ziyaret etti.

Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karaci, Okul Meclis Başkanı Hüseyin Özkan ve meclis üyeleri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Yıldız’ı da ziyaret ederek hastanenin sorunları hakkında görüşme yaptılar.

Görüşmenin ardından hastaları ziyaret eden Meclis üyeleri burada yatan hastalara da çiçek hediye ettiler. Belediye Başkanı Ahmet Karacif, geleceğin büyükleri olan gençlere örnek ve önder olmak için İlçe Okul Meclisi ile ortak çalışma içerisine gireceklerini belirterek, "Gençlerle birlikte çalışacağız, birlikte hareket edeceğiz. İlçenin sorunlarına gençlerimizi ve çocuklarımızı da katarak çözüm yolları arayacağız. Bugünün gençleri yarının büyükleri olacaklar, şimdiden sorumluluk sahibi olmaları bizleri sevindiriyor" diye konuştu.

İlçe Okul Meclis Başkanı Hüseyin Özkan ise, Sungurlu İlçesi’nin eğitim sorunları yanı sıra sosyal yaşamdaki konulara da eğilerek çözümü konusunda fikir beyan edeceklerini kaydetti. Okul Meclisi olarak Devlet Hastanesi’ni ziyaret edip, hastanenin sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Özkan, "Hastanemizi ziyaret ettik, sıkıntılarını dinledik. Hastalarımızı ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Bundan sonra Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Karacif ile birlikte hareket ederek ilçenin sorunlarının çözümüne katkıda bulunacağız" diye konuştu.

ÇORUM (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 09:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?