30
Nisan
2024
Salı
SUNGURLU - ÇORUM
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

2002-2003 öğretim yılında faaliyete başlayan Sungurlu Meslek Yüksekokulu, nitelikli öğretim elemanı kadrosu, modern derslik ve laboratuarlarıyla çağdaş eğitim olanakları sunmaktadır.

Orta Anadolu'muzun tarihi ve şirin bir ilçesi olan Sungurlu'nun merkezinde yer alan yüksekokulumuz, öğrencilerine, sadece bilimsel eğitim vermekle kalmayıp; gezi, spor, eğlence gibi sosyal olanaklar da sağlamaktadır.

Meslek Yüksekokulumuzda 6 adet sınıf, 3 adet bilgisayar laboratuarı(toplam 78 adet bilgisayar), 1 adet kütüphane,1 adet konferans salonu, 1 adet kantin ve 1 adet yemekhane bulunmaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Cerit Sokak No:1
Adres2 :Sungurlu/Çorum
Posta Kodu :
Telefon :0 364 311 60 00
Faks :0 364 311 60 37
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.