18
Mayıs
2024
Cumartesi
SUNGURLU - ÇORUM

Mavi poşet uygulaması başlıyor

Sungurlu İlçesi’nde ’Mavi Poşet’ isimli temizlik kampanyası başlatıldı. Daha önce ilçe içerisindeki kötü kokuları ortadan kaldırmak için çöpleri gece toplamaya başlayan Sungurlu Belediyesi, vatandaşlara kolaylık olsun diye yeni bir kampanya daha başlattı. Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, atıkların poşetlere doldurarak çöp konteynırlarına atılması için vatandaşlara çağrıda bulunarak ’Mavi Poşet ’isimli yeni bir kampanya başlattı.

Sungurlu İlçesi’nin daha temiz olması için çalışan Belediye Başkanı Ahmet Karacif, vatandaşların çöplerini poşetlere koyarak atmaları ile hem çöp toplayan belediye personelinin rahat edeceğini hem de çevreye pis kokuların yayılmasının önleneceğini söyledi. Karacif, temizliğe çok önem verdiklerini belirterek, tüm ilçe halkının mutlaka çöplerini poşetlere koyarak atmaları gerektiğini kaydederek, "Temiz bir ilçe için tüm vatandaşlarımız ele ele versin. İlçemiz temiz olsun, temiz koksun" diye konuştu.

sungurlu
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2004 Salı 16:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat DEMİRDİŞ IP: 212.174.44.xxx Tarih : 8.07.2005 10:59:16
Güzel Sungurlumuzun güzelliğinin her daim temizlikle taçlanması olması icabeden bir keyfiyyettir ve temizlik necip Müslüman Türk Milletinin lazımı gayrı mufarık bir vasfıdır. Yetkilileri tebrik ediyor ve Sungurlunun bir evladı olarak kampanyaya İstanbul dan gönül desteğimi sunuyorum.