24
Mayıs
2024
Cuma
SUNGURLU - ÇORUM

Nefes kesen final!

SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NIN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Çorum'un Sungurlu Belediyesi tarafından düzenlenen 30 yaş altı ve 30 yaş üstü "Başkanlık Kupası" ödüllü halı saha futbol turnuvası oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Her iki kategoride 24 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasında oynanan final müsabakaları nefes kesti.

Turnuvada 30 yaş üstü kategorisinde Türk Eğitim Sen Spor birinci olurken, Özkan Tarım Spor ikinci, Jandarma Spor üçüncü oldu. 30 yaş üstü kategorisinde en centilmen takım ise Dağşan-Veteriner Paşa Spor oldu.

30 yaş altı kategorisinde ise oynanan final müsabakalarında Köroğlu Tekstil Spor'u yenen Çağlar Market birinci, Köroğlu tekstil ikinci, Sungurlu Lisesi Spor ise üçüncü oldu. 30 yaş altı kategorisinde centilmen takım ise SUNKADER Spor oldu.

Bireysel anlamda en centilmen sporcular ise şu isimlerden oluştu:

"Bilal Çilburunoğlu (Koçuoğulları Spor), Kadir Karaoğlu (Ramar-Yıldız Otogaz Spor), Garip Arayıcı (Birlik Ticaret Spor), Adem Aykaç (Temizlik İşleri Spor) ve Oğuz Ayastan (Opet Çok Sezginler Spor)"

Turnuvada ödül alan sporcular ve takımlara ödülleri düzenlenen törenle Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Kıvanç Sağlam, Başkan yardımcıları Veysel Dorukoğlu ve Nükremin Dağaşan tarafından verildi.

SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NIN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NIN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 16:21:02
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 17:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?