19
Mayıs
2024
Pazar
SUNGURLU - ÇORUM

Üyelere özel kredi

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Vakıfbank'la Sungurlulu tüccar ve sanayicilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla içerisinde cazip kredi seçeneklerinin yer aldığı bir protokol imzaladı.


Vakıfbank kredi paketine ilişkin protokol, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle TSO Başkanı A. Kadir Şahiner ve Vakıfbank yetkilisi Şakir Külünk tarafından imzalandı.
Özel kredi paketi hakkında bilgi veren Külünk, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalanan protokol paketinde oda üyelerine 10 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar işletme ihtiyaç kredisi sunduklarını açıkladı.
Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Vakıfbank'tan işletme ihtiyaç kredilerini yüzde 1,39'dan başlayan faiz oranıyla kullanabilecekler diyen Külünk, "Pakette Eximbank ve banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileri ile orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkanı da sağlanıyor" dedi.
Külünk, pakette ayrıca oda üyelerinin nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatları da yer aldığını söyledi.


Şakir Külünk, "Vakıfbank, sağladığı kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi çeşitleri ve bankacılık ürünlerini, düşük faiz, uygun vade, kolay ödeme şartları ve kullanım kolaylığı ile reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 14:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?