18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Polis teşekkürü hakketti

Düzce İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, 11. Akçakoca Kültür Turizm ve Fındık Festivali'nde görev yapan polis memurlarına teşekkür belgesi verdi.

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde bu yıl 11.'si gerçekleştirilen Akçakoca Uluslararası Kültür Turizm ve Fındık Festivali'nde görev yapan 80 polis memuruna, gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür belgesi verildi. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki törene, Düzce Emniyet Müdürü Saim İşlek, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nemci Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Osman Aktaş ve polis memurları katıldı.

Emniyet Müdürü Saim İşlek, festivalde vatandaşların güvenliğini sağlayan polis memurlarına teşekkür ederek, "Yaklaşık 100 bine yakın nüfusa ulaşan Akçakoca'da vatandaşların rahatça eğlenmesi ve dinlenmesi için gece gündüz demeden çalışan polis memuru arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Memur arkadaşlarımıza sembolik olarak teşekkür belgelerini vererek, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından polis memurlarına teşekkür belgeleri verildi.

Öte yandan, geçen yıl Akçakoca-Düzce Karayolu'nda banka aracına eskortluk ederken uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Akçakoca Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ergin Koşar'ın tedavisi devam ediyor. Ergin Koşar'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Saim İşlek, "Haince gerçekleştirilen üzücü bir olay sonucu arkadaşımızın gözlerinde büyük oranda görme kaybı meydana geldi. Tedavisi halen devam ediyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 15:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?