18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖLYAKA - DÜZCE

Gölyaka turizme ısınıyor!

GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ÇELİK KATI ATIK BERTARAF TESİSİ PROJESİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Düzce'nin Gölyaka İlçesi Belediye Başkanı Nihat Çelik uzun süredir çözüme kavuşturulamayan katı atık bertaraf tesisi hakkında açıklamalarda bulundu. Tesisin hiçbir zararının olmadığını vatandaşa anlatabilmek konusunda sıkıntılar yaşandığını belirten Başkan Çelik, "Düzenli depolama tesislerinin hiçbir zararı yok" dedi.

Düzenli depolama tesislerinin her ilde var olduğuna işaret eden Başkan Çelik, hiç bir bölge halkının kendi yakınlarında bu tesisi istemediğini, bunun da normal karşılanması gerektiğini belirtti. 'Düzenli depolama tesislerinin hiçbir zararı yok' diyen Başkan Çelik vatandaşlara bunun anlatılması noktasında bazı sıkıntıların yaşandığını kaydetti. Çelik, "Düzenli depolama tesislerinin yapımı zorunlu hale getirildi. Ayrıca hiçbir belediye yapılacak yeri keyfi gerekçelerle seçemiyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz ve daha anlayışlı olmalarını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"DÜZCE İLİNİN AKÇAKOCA'DAN SONRA TURİZM POTANSİYELİ EN YÜKSEK İLÇESİ GÖLYAKA"

Gölyaka'da turizm adına yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgiler veren Başkan Çelik, Gölyaka'nın Akçakoca ilçesinden sonra Düzce ilinin turizm potansiyeli yüksek ilçesi olduğunu söyledi. Başkan Çelik, "D-100 Karayolu Gölyaka girişi arasındaki yolun yapımı tamamlandı. Aydınpınar Gölyaka yolunun yapım çalışmaları da başlamış durumda. Bunun dışında köprülerimizin yapımı devam ediyor. Yolların tamamlanılması turizm açısından çok önemli. Dolayısı ile bu yolların yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yolların tamamlanması ile Gölyaka turizm anlamında daha etkin adımlar atmaya başlayacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 17:57:16
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 17:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?