18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖLYAKA - DÜZCE

Gölyaka'da Nihat Çelik AKP'den belediye başkan aday adayı

Düzce’nin Gölyaka İlçesi Belediye Başkanı Nihat Çelik, AK Parti’den Düzce Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

28 Mart’ta yapılacak mahalli seçimlerde AK Parti’den Düzce Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu söyleyen Nihat Çelik, "Önemli olan aday adayı olmak değil, başarılı olmaktır" dedi.

Çelik, "Partiler seçim çalışmalarına 15 Aralık tarihinde start verecek. Bu tarihten önce adaylığımı açıklamak istedim. Düzce Belediye Başkanlığı’na aday olmayı uzun süredir düşünüyordum. Siyasete girdiğinizde kontrol sizin elinizde olmuyor. Ben 5 yıldır Gölyaka Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. Düzce’nin problemlerini çok iyi biliyorum. Bu konuda bölgemize ve ilimize katkı sağlamak istiyorum. Önemli olan aday adayı olmak değil, başarılı olmaktır. Düzce’de imar planı, kalıcı konut yolu, Düzce’nin yolu ve banket durumu, Asar Suyu Projesi’nin hayata geçirilmesi öncelikli problemler. Yapılaşmayı artırmak için belediyenin alabileceği tüm teşvikleri alacağız. İnşaat sektörünü harekete geçireceğiz ve işsizlik sorununa da çözüm bulacağız" diye konuştu.

ALİ YILDIZ-DÜZCE (İHA)
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 13:59:10
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 14:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?