29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖLYAKA - DÜZCE

Gölyaka'nın hedefi fakülte

Düzce'nin Gölyaka ilçesi Belediye Başkanı Nihat Çelik, ilçede Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun açılması için çalışmaların bittiğini söyledi.

Başkan Çelik, Meslek Yüksek Okulu kurulmasının ardından hedeflerinin fakülte olduğunu belirterek, "Meslek Yüksek Okulu açılması için çalışmalarımızı tamamladık. 13 Mart'ta YÖK'teki genel kurul kararından sonra 2008-2009 eğitim öğretim yılında yüksek okulumuz da hizmete girecek. Bununla ilgili gerekli yurt ve okul tahsisi işlemlerimiz de bitti. 3 bölüm açacağız. Yüksek okulla ilgili tahsis ettiğimiz okul fakülte binası da olabilir. Hem çok güzel hem de yeni yapılmış bir okul. Alanı geniş, kampus gibi.

Hedefimiz ilçeye bir fakülte kazandırmak olacak. Şu an birinci etapta 3 bölümümüz var. İkinci etapta da süt entegre tesisinin kurulması ile yapılacak laboratuarlarla beraber gıda teknikerliği, et ve et ürünleri teknikerliği, bir de süt ve süt ürünleri ile ilgili 3 tane bölüm olabilir. İnşallah önümüzdeki dönemde 6 bölüm faaliyete geçer" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 13:46:45
Güncelleme :25 Şubat 2008 Pazartesi 13:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?