27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÖLYAKA - DÜZCE

SP Gölkaya adayını açıkladı

Saadet Partisi (SP) Çilimli, Gölyaka ve Konuralp belediye başkan adaylarını tanıttı.

SP'nin Çilimli'de Süleyman Aydın, Gölyaka'da İbrahim Keleş, Konuralp'te ise Şafak Çakır ile yerel seçimlere gireceğini açıklayan İl Başkanı Faruk Erdem, "Adaylarımız, iktidardaki belediye başkanlarına alternatif olabilecek nitelikte" dedi.

Partinin il başkanlığı binasında düzenlenen tanıtım programında bir konuşma yapan Erdem, 29 Mart'taki yerel seçimlere güçlü adaylarla gireceklerinin altını çizerek, "Genel Başkanımız Porf. Dr. Numan Kurtulmuş beyin katılımıyla bir aday tanıtım programı yapmıştık. Yalnız bu aday tanıtım programında eksik olan iki ilçe ve bir belde vardı. 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere bütün siyasi partilerde olduğu gibi biz de güçlü adaylarla girmek için belirli çalışmalar yaptık.

Bu çalışmalar kapsamında belirlenen üç adayımızın adını açıklıyoruz" diye konuştu. Erdem, başkan adaylarından Şafak Çakır ve Süleyman Aydın'ın ticaretle uğraştığını İbrahim Keleş ise Diyanet'te görev yaptığını ve emekli olduğunu söyledi. Başkan Erdem, 29 Mart yerel seçimlerinde Düzce'de büyük sürprizler yaşanacağına inandıklarını kaydederek, "Bütün adaylarımız kendi ilçelerinde güçlü ve iktidardaki belediye başkanlarına alternatif olabilecek niteliklere sahip insanlardır. Biz 29 Mart seçimlerinde Düzce'de büyük süprizler yaşanacağına inanıyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 17:48:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?