3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

11 firmaya elektrik desteği

Giresun'da, 5084 sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Kanunu kapsamında 11 firmaya elektrik desteği sağlanması kararı alındı.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, firmalara elektrik desteği sağlanması amacıyla Vali Yardımcısı Sadık Tunç başkanlığında, Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, SSK İl Müdürlüğü, Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla bir toplantı yapıldığı belirtildi. Toplantıda, kanun kapsamında işçi istihdamını artıran 11 firmaya, istihdam sayılarına göre yüzde 24 ila yüzde 40 oranlarında enerji desteği sağlanmasına karar verildiği kaydedildi.

Açıklamada, enerji desteğinden yararlanacak firmalara konuyla ilgili kararın resmi yazıyla tebliğ edildiği ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 14:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahım kandemır IP: 81.214.72.xxx Tarih : 13.08.2007 15:59:11
bu gıresun 'da hızmet veren fırmalar ıcın guzel ve karlı bır ıs ama gıresun'lu ıcın pekte avantajlı salıylmaz cunku hıc bır ıs veren elektırık destegı alıyorum dıye ıscı sayısını artırmaz veye fazla para vermez aksıne gıresuna gele tesvıkcıler sadece tesvık yapacagız dıye devlet arazılerını ucuza lıyorlar ve bununda ornegını  kagıt fabrıkasında goruyoruz bugun ışcılerını maasını veremıyor ve kocaman bır yatırım oldugu yerde heba oluyor saygılarımla İ. KANDEMIR