29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

21. Kümbet Yayla Şenliği

Giresun'un Dereli ilçesi belediye başkanı Zeki Şenlikoğlu, Kümbet Yaylası'nı dünyaya tanıtma hedefinde olduklarını söyledi.


Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, Kümbet Yaylası'nın Giresun ve Türkiye'nin en önemli yaylalarından birisi durumunda bulunduğunu öne sürdü. Kümbet Yaylası'nın her yıl tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bölgede şenlik gerçekleştirildiğini kaydeden Şenlikoğlu, bu yıl ki 21.'si düzenlenecek şenliğin 16-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceğini vurguladı.


Kümbet Yayla Şenliği'nin bu yıl daha da görkemli gerçekleşmesi için 2 ay önceden çalışmalara başladıklarını kaydeden Şenlikoğlu, şenlik kapsamında çeşitli konserler ile kültürel etkinliklerin yapılacağını belirterek, "Dereli halkı turizmle iç içe yaşayan, turizmle bağlantısı olan, misafirini en iyi şekilde ağırlamaktadır.

Bu önemli etkinliğimizde herkesi aramızda görmek istiyoruz" dedi.
Şenlikoğlu, Kümbet Yaylası'nı dünyaya tanıtma hedefinde olduklarını dile getirerek," Kümbet Yaylası eşsiz doğasıyla bölgemizin ve Türkiye'nin en önemli yaylalarından birisi. Belediye olarak yaylanın tanıtılarak turizme kazandırılması hedefindeyiz. Yaylamızı dünyaya tanısın istiyoruz. Bunun için de canla başla çalışıyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 15:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?