19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

21 golden 10'u Çetin'e ait

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, tecrübeli golcü Aydın Çetin ligde bu sezon takımının attığı 21 golün 10'unun altına imzasını koydu.


Bu sezon başında Karşıyaka'dan transfer edilen tecrübeli golcü Aydın Çetin, ligde attığı gollerle takımına adeta hayat veriyor. Bu sezon takımının ligde oynadığı 20 karşılaşmanın tamamında görev yapan Aydın Çetin, bu karşılaşmalarda takımının attığı 21 golün 10'unu kaydeden isim oldu.


Giresunspor, ligde topladığı 20 puanın 8'ini Aydın Çetin'in attığı gollerle kazandı.
Aydın Çetin, yaptığı açıklamada, Giresunspor'da çok iyi bir performans yakaladığını ve adeta yeniden doğduğunu söyledi. Giresun'da çok mutlu olduğunu vurgulayan Aydın Çetin, "Giresunspor'da futbol yaşantımı sürdürmekten çok mutluyum. Adeta burada yeniden doğmuş gibiyim" dedi.


Sezon sonu sözleşmesinin biteceğini hatırlatan Aydın Çetin, "Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Şuanda bile teklifler alıyorum. Ancak kesinlikle Giresun'dan ayrılmak istemiyorum. Çünkü burada mutluyum" diye konuştu.
"Giresun halkı ve Giresunspor taraftarlarının bana olan ilgileri, beni çok mutlu ediyor" diyen Aydın Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Giresun halkı çok sıcakkanlı. Burada ben ve ailem inanılmaz derecede mutluyuz. Takım içinde ve camiada bana karşı büyük sevgi gösteriliyor. Taraftarlarımız ise tam anlamıyla mükemmel. Onların desteği ile daha da başarılı olacağımı düşünüyorum."

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 12:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?