7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

4 katlı binada yangın!

Giresun'da  bir binanın teras katında çıkan yangında, dumandan etkilenen 4 kişi tedavi altına alındı.

 Alınan bilgiye göre, Osmaniye Mahallesi Sinema Caddesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın çatısındaki odunlukta, bacadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangına, Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın sırasında binanın üst katındaki dairelerde oturan Ahmet Aktaş, Hatun ve Şule Demiral ile Aytaç Naldemir dumandan etkilenerek Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ile Giresun Özel Kent Hastanesine kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

AA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 10:15:04
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 15:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sivil Savunma + İtfaiye Göreve IP: 212.175.112.xxx Tarih : 10.01.2010 12:10:32

Allah rızası için sadece Giresun'da değil tüm ülkede apartman dairelerinin çatı katlarını şöyle bir kontrol ediniz. Çatı katları kat malikleri tarafından adeta parsellenmiş. Kimisi eski eşyalarını doldurmuş, kimisi depo yapmış, kimisi de odunluk. En ufak bir kıvılcımda tüm bina güme gidecek. Kimsenin aldırdığı yok. Yani herkes bir parsel aldığı için alan razı satan razı.

Birtek çatı katları değil sığınma bölümü olarak ayrılmış bodrum katlarıda tıka basa dolu. Kanepesini değiştirmiş beyefendiciğim eskisi ya çatıda ya sığınak olarak ayrılmış bodrumda. Sıkıysa kaldır bakalım ve hatta kaldırılmasını teklif et de göreyim. Mübarekler bu ortak kullanım alanlarını anayasanın değiştirilmez maddeleriymiş gibi koruma kalkanına almışlar. Kaldırılımasını değil teklifini bile yapamazsınız., sonra kan gövdeyi götürür Âlimallah.