19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

600 TL'lik borç için ölmek istedi

GİRESUN'da oturan işsiz. 28 yaşındaki Rıdvan Heyder, 600 TL borcunu ödeyemeyince 7 katlı binanın çatısına çıkarak atlamak istedi. Sık sık sarkan Hayder, 2 saat süren çaba ardınan ikna edilerek intihardan vazgeçirildi.

Kastamonulu olduğu öğrenilen ve iş aramak için Giresun'a gelen Rıdvan Heyder, Nizamiye Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak atlamak istedi. Haber verilmesi üzerine gelen itfaiye hava yastığını açarken, polisler çatıya çıkarak Rıdvan Heyder'i girişiminden ikna etmeye çalıştı. İntihara kalkıştığı binada çalışmak istediğini ancak, kendisine iş verilmediğini söyleyen Heyder, 600 TL borcu olduğunu ve bunun ödenmesini istediğini söyledi. Borcunun ödeneceğine dair söz alan ancak ikna olmayan Rıdvan Heyder, sık sık aşağı sarkarak çevrede toplananlara korkulu anlar yaşattı.

Heyder'i ikna etmeye çalışan Giresun Emniyet Müdür Yardımcısı Habib Yılmaz ve polisler, 2 saat süren çaba ardından kendisine yardım sözü vererek ikna etti. Rıdvan Heyder, ambulansla sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. 2 çocuk babası olduğu belirtilen Rıdvan Heyder'in Ekim ayında da Mersin'de bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 20:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?