3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

7 haftalık özlem bitti

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Samsunspor karşısında elde edilen galibiyetle 7 haftadır süren galibiyet özlemine son verdiklerini söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'da Samsunspor karşısında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Mehmet Birinci Samsunspor maçına son 7 haftadır galip gelememenin ve alınan kötü sonuçların baskısı altında çıktıklarını belirterek, "Karşılaşma boyunca çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçın ilk yarısında bulduğumuz iki golle de sahadan galip ayrıldık. Samsunspor maçından büyük özlem duyduğumuz 3 puanı alarak ayrıldığımız için mutluyuz. Çünkü bu maçı kazanamasaydık, futbolcularımızın üzerindeki baskı daha da artacaktı. Bu da daha ligin başlarında olmamıza rağmen ligdeki konumumuzu daha da zora sokacaktı. Kendilerine verilen görevi yerine getirerek sahadan 3 puanla ayrılmayı başaran futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Birinci, Samsunspor galibiyetiyle üzerlerindeki baskı ve stresten kurtulduklarını ve ligde yeni bir sayfa açtıklarını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 11:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?