29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

AGD'den İsrail protestosu

GİRESUN'DA İSRAİL PROTESTO EDİLDİ

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Giresun Şubesi tarafından yapılan basın açıklamasıyla İsrail protesto edildi.

Gazipaşa PTT hizmet binası önünde yapılan basın açıklamasına yaklaşık 30 kişi katıldı. Basın açıklamasını okuyan AGD Giresun Şube Başkanı Köksal Bozan, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik yeni saldırılarının olduğunu hatırlattı.

Bozan, Mescid-i Aksa'nın İslam'ın kıblesi ve her müslümanın namusu olduğunu belirterek "Mescid-i Aksa'yı korumak, O'nu savunmak, her platformda ona sahip çıkmak bütün müslümanların ortak vazifesidir. Gün Mescid-i Aksa'yı kurtarma günü. Gün Mescid-i Aksa'nın bükük olan boynunu ayağa kaldırma günüdür. Mescid-i Aksa, İslam aleminin en büyük imtihanlarından biridir. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmak için Filistinli mücahit kardeşlerimize ve Mescid-i Aksa'ya sahip çıkmak zorundayız" dedi.

İsrail'e karşı güç ve yaptırımlar uygulanmasını isteyen Bozan, şunları söyledi: "Irkçı siyonist İsrail kınamaktan anlamıyor. Onlara karşı güç uygulamak gerekiyor. Yaptırım uygulamak gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İslam örgütünün harekete geçmesini istiyoruz."

Bozan, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin'e karşı devlet terörü uyguladığını iddia ederek olayı kınadıklarını sözlerine ekledi.

Basın açıklaması olaysız sona erdi.

GİRESUN'DA İSRAİL PROTESTO EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 13:08:02
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 14:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?