19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

'AK Parti Giresun'da iddialı'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Zeki Çakır, "Giresunlu, hizmetin ancak AK Belediyelerden geleceğini gördü.

Halkımız CHP ile Giresun'u bir kez daha hizmetten yoksun bırakmayı istemiyor" dedi.
Çakır, yaptığı açıklamada, 2009 Yerel Seçimleri'nin Giresun'un tarihi sıçrama yapacağı büyük bir fırsat seçimi olduğunu ve bunun da herkes tarafından bilindiğini kaydetti. CHP'yi eleştiren ve CHP'nin sadece iftira ve görmezlik siyaseti yaptığını ifade eden Çakır,"CHP 50 yıldan bu yana Türkiye'de kırmızı kart gördü. Fındık konusunu sürekli istismar ederek yıllardır halkımızı ve Giresun'u ana yönetimlerden kopartıp, yoksun ve yoksul bıraktılar.

Dönüp dolaşıp yine hiç değişmeyen iftira ve görmezlik siyasetleriyle Giresun'da yapılan işleri karalayıp, yok saymaktan başka söz üretemiyorlar. AK Parti olarak ortaya koyduğumuz ölçekli, imar planlı ve programa alınmış projelerimizi halkımızla paylaşmamızdan paniğe kapıldılar. Acilen birkaç bilgisayar simülasyonu ile bizde de projeler var demeye başladılar. Alıştıkları yöntem olan; sofrabaşı muhabbetleriyle ve iftira demeçleriyle seçimi kazanabileceklerini düşünüyorlardı. Ancak vizyonu olan, gerçek projeler karşısında paniklediler. Giresun CHP teşkilatının Giresunlu'nun karşısına hangi birikim ve güç ile çıkabildiğini anlamak mümkün değildir" diye konuştu.


Geçen 5 yıl içerisinde AK Parti'nin Giresun'da laf yerine, iş ürettiğini herkes gibi CHP yöneticilerinde gördüğünü savunan Çakır, şunları dile getirdi:
"Vaat edilenlerin hepsinin de tutarlı ve Giresun'un kent vizyonu ile örtüşen projeler olduğunu kavrıyorlar. Yine de görmezlik ve karalama siyasetini sürdürüyorlar. Eski çamur at siyasetinin modası artık geçti. Hizmet edebiliyorsan varsın. Laflara herkesin karnı tok. Artık vatandaşımız siyasetçiye vaatlerini hangi birikiminle ve hangi güç ile yapacaksın diye soruyor.

AK Parti'nin bu alanda alnı açık yüzü aktır. 50 yıldır vatandaştan hep kırmızı kart gören CHP'nin iftiracı, inkârcı ve halksız siyaset anlayışına artık Giresunlu'da son vermiştir. Giresun'u geri bıraktıran, kasabalaştıran CHP'nin kepenklerini 2004 yılında Giresunlu indirmiştir. Yalan yanlış açılımlarla, görüntülerle göz boyamadan başka iş bilmeyen idarecilerin o kepenkleri yeniden açması da mümkün değildir."
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?