3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

AK Parti Kadın Kolları Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, "Halkımızın duaları olduğu sürece, bu duaların arkası kesilmediği sürece biz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Canikli, partisinin Özel İdare Kültür Sitesi'nde yapılan Giresun Kadın Kolları İl Teşkilatı'nın 2. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, partilerinin kapatılması istemiyle açılan davayı değerlendirdi. Partililere seslenen Canikli, partililerden, AK Parti'ye destek olmaya devam etmelerini istedi. Önümüzdeki süreçte zaman zaman bir takım siyasi anlamda çalkantılar, hareketlenmeler olabileceğini anlatan Canikli, "Bizi rotamızın dışına çıkarmak için bir takım çabalar olabilir. Kesinlikle bunlara itibar
etmeyelim. Tek vücut olarak kalalım. Arkadaşlarımızla istişare edelim. Genel merkezimizin, partimizin ve başta başbakanımız olmak üzere bu konuda atacağı adımlar, alacağı kararların en iyisi olacağına yürekten inanın ve bunları destekleyin. Burada en önemli olan tabii milletimizin duaları. Bu dualar olduğu sürece, bu duaların arkası kesilmediği sürece biz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Genel kurulda tek listeyle gidilen seçimlerde AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanlığı'na Behice Çavuşoğlu yeniden seçildi. Çavuşoğlu başkanlığında oluşan AK Parti Giresun Kadın Kolları Yönetim Kurulu: "Arzu Damcı, Hasibe Gülsu, Şükran Durak, Zekiye Çakır, Fatma Çelebioğlu, Hatice Öztürk, Döndü Çıtlak, Emine Yahşi, Nazan Saygılı, Melahat Temiz, Ayla Gülsu, Nuray Başoğlu, Adalet Fırtına, Emine Özcan, Gülşen Aktaş, Ayşe Ödemiş, Ömür Usta, Hayriye Yavuz, Meliha Geldi, Zeynep Altınsu, Yüksel Köse, Cansu Özdemir, Zeliha Uzun, Arzu Karakaya, Türkan Hocaoğlu, Selma Öden, Fatmagül Yüksel, Songül Gökçe, Serpil Çakırkaya, Jale Usta, Seniha Kankaya, Mehtap Ayar, Hasibe Korkmaz, Fidan Başoğlu, Arzu Kaya, Ömür Kılıç, Esra Ergüner, Cavidan Şentürk, Nihal Gürecioğlu." 

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 09:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?