30
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Aklı fikri Barcelona'da

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un Kırgızistanlı genç futbolcusu Anton Zemlianukhin, hayalinin Barcelona formasını giymek olduğunu söyledi.


Giresun'da olmaktan ve Giresunspor forması giymekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Anton Zemlianukhin, "1.5 yıldır Giresunpor'da forma giyiyorum. Giresunspor forması giymekten büyük mutluluk duyuyorum. Kulübümle 3.5 yıllık daha sözleşmem var. Uzun yıllar daha Giresunspor'a hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.
Giresunspor taraftarının kendisine olan ilgisinden büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Anton Zemlianukhin, "Burada 1.5 yılda çok güzel günler yaşadım. Güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurdum. Kısa zamanda taraftarlarımız beni, ben de onları çok sevdim. Giresunspor forması altında en çok sevdiğim şey, gol attıktan sonra taraftarlara koşmak. Onların tribünde sevinçten deliye döndüğünü görmek, beni inanılmaz mutlu ediyor. Onların büyük ilgisine layık olmaya çalışıyorum. İnşallah atacağım gollerletaraftarlarımızı yine sevindiririm" diye konuştu.


Anton Zemlianukhin, hayalinin Barcelona forması giymek olduğunu vurgulayarak, "Giresunspor, benim için ilk yurtdışı deneyimim. Burada kendimi oldukça geliştirdim ve geliştirmeye de devam ediyorum. Daha 18 yaşındayım. Burada tecrübe kazanacağıma inanıyorum. Hayalimde bir gün dünyanın en iyi kulüplerinden biri olan Barcelona formasını giymek var. Çok çalışıp, bu hayalimi bir gün gerçekleştirmek istiyorum" ifadelerini kullanndı.
Kırgızistan'ın genç milli takımlarında forma giyen Anton Zemlianukhin, Giresunspor forması altında oynadığı maçlarda 8 gol kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 11:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?