3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

AKP'de bayramlaşma töreni

AKP Giresun İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti il binasında yapılan törene, Giresun Milletvekilleri Ali Temur ve Hacı Hasan Sönmez, Giresun İl Başkanı Ayhan Akten, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Fikret Karaarslan, AK Parti eski milletvekili Hasan Aydın, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Partililerin ve Giresun halkının bayramını kutlayan AK Parti Giresun İl Başkanı Ayhan Akten, “Sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk içerisinde nice güzel bayramlara ailemizle, dostlarımızla birlik beraberlik içersinde kavuşmayı Allah hepimize nasip etsin. Allah, bayramlarımızı, bayrağımızı, vatanımızı ve milletimizi ebediyen payidar etsin” diye konuştu.

Akten, Ramazan Bayramı'nın hemen ardından Giresun'da ilçe kongrelerinin başlayacağını ve Ekim ayı sonu itibariyle sona ereceğini dile getirerek, “kongrelerin ardından yerel seçim hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah bu güzel günler, bu bayramlar çalışmalarımıza ve başarılarımıza ışık tutar yar ve yardımcı olur” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?