2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

AKP'li adaylar kahvaltıda buluştu

GİRESUN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

AK Parti İl Başkanlığı 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday adayı olmak için istifa eden AK Parti yöneticilerini kahvaltı basın toplantısında bir araya getirdi.

İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, yaptığı konuşmada, “Arkadaşlarımızın partimize emekleri geçti. Kendilerini bu şekilde uğurlamak istedik. Aday adaylığı sürelerinde kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bugüne kadar genel merkezin belirlediği tarihten sonra istifa eden İl Başkanımız Mehmet Geldi dışındaki aday adaylarımız burada. Geldi için daha önce devri teslim töreni yapmıştık. Daha henüz aday adaylığı başvurusu başlamadı. Sayı 25’i bulur diye tahmin ediyoruz” dedi.

Tütüncü, milletvekili ve il başkanı dışındaki aday adayları için temayül yoklaması yapılacağını söyledi.

“HEKİM’İN BAŞVURUSU YOK”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, “Hayırsever İşadamı Öner Hekim’in adaylığını nasıl değerlendiriyorsunuz ?” şeklindeki soruya “Giresun’a emeği geçmiş insanlara yönelik art niyetli bir bakış açımız olamaz. Henüz kendilerinin bize resmi adaylık başvurusu yok. Süre başlamadı. Şimdilik yorum yapmak yanlış olur. Öner Hekim gibi bir isimi herkes yanında görmek ister. Kendisinin partimizden aday adayı olmasından gurur duyarız” ifadelerini kullandı.

Tütüncü, parti yöneticisi iken istifa eden aday adaylarından Şengül Şahin, Aytekin Şenlikoğlu, Ömer Kahya, Abdullah Güney ve Yakup Akın’a teşekkür etti.

GİRESUN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 16:19:01
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 17:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?