4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

AKP'li Geldi kongrede aday

mehmet geldiAdalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Giresun eski İl Başkanı Mehmet Geldi, 18 Haziran tarihinde yapılacak kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Geldi, AKP İl Teşkilatı binasında düzenlediği basın toplantısında, İl Teşkilatı'nın en uç noktaya kadar, partilerinin mesajının Giresun halkına ulaştırılması için hür iradeleri ellerinde olan çok iyi bir kadroyla il başkanlığına aday olduğunu söyledi. Kongrede il başkanı ve teşkilat üyelerinin seçimlerinde AKP Giresun milletvekillerinin müdahil olması gerektiğini savunan Geldi, "Milletvekillerimizle özel dialog içinde bulunan arkadaşların olduğu il yönetim kurulunun çok ahenkli bir şekilde çalışamadıkları yakın geçmişte görülmüş ve yaşanmıştır. İşte yaşanmış bu gerçekler nedeniyle dört milletvekilimiz kongreye müdahil olmamalılar" dedi. 

Kongrede il başkanlığına seçilmesi durumunda teşkilat hukukunu gözardı etmeyeceklerini dile getiren geldi, AKP Giresun milletvekillerine de eşit mesafede duracaklarını aktardı. 

Öte yandan AKP Giresun Merkez İlçe Başkanı Nurittin Karan ve 15 ilçe başkanı, yaptıkları yazılı açıklamayla, il kongresinde eki başkanlardan Ayhan Akten'e destek vereceklerini açıkladı.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 17:24:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?