7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

AKP'ye yeni başkan

AK PARTİ TİREBOLU İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ÖMER HIDIR GETİRİLDİ

Yönetim Kurulu üyelerinden 17 kişinin istifa etmesi sonucu münfesih duruma düşen AK Parti Tirebolu ilçe başkanlığına yeni atama yapıldı.

AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Hüseyin Dost’un yerine 2004 yılında yerel seçimlerde başarısız olduğu gerekçesiyle görevden alınan ve yönetimi fesih edilen Ömer Hıdır getirildi.

AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada “AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi ve İl Teşkilat Başkanı Nail İpek’in geçen hafta yaptığı çalışma sonrasında AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığına Tirebolu İlçe Başkan adayları olarak görüşmek için davet edilen Murat Arslan, Halil Demiral, Ömer Hıdır, Abdullah Karapıçak ve Enver Yiğit önce AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ve İl Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile daha sonra da AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ile görüşmüşlerdir. Görüşmeler sonrasında yetki belgesinin Ömer Hıdır’a verilmesi kararlaştırılmıştır.Ömer Hıdır’ın önümüzdeki günlerde listesini yapması beklenmektedir“ denildi.

AK Parti Tirebolu İlçe Başkanlığı görevi 2004 yılı yerel seçimlerinin ardından fesih edilen Ömer Hıder’a verilirken, Hüseyin Dost’un istifa etmesi istenmiş, ancak istifa etmemesi nedeniyle de yönetim kurulundan 17 kişinin istifa etmesi nedeniyle de münfesih duruma düşmüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2010 Pazartesi 16:41:00
Güncelleme :21 Aralık 2010 Salı 15:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?