19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Aksu, çiçek satacak

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kendisine gönderilen tebrik çiçeklerin satılarak, engelliler yararına geliştirilen projede kaynak olarak kullanılacağını söyledi.

Aksu, yaptığı açıklamada, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde belediye başkanlığını kazanmasının ardından kendisine Giresun halkının büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğunu belirtti. Günde 2 bin ila 3 bin kişinin kendisini tebrik etmek için ziyarette bulunduğunu vurgulayan Aksu, yine kendisine tebrik amaçlı bugüne kadar bine yakın çiçeğin gönderildiğini kaydetti.

Giresun Belediyesi olarak, tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin değerlendirileceğini vurgulayan Aksu, "Halkımızın ilgisi çok büyük. İnsanlar seçim öncesi olduğu gibi, seçim sonrasında da şahsıma büyük ilgi gösteriyorlar. Tebrik amaçlı gelen insanlar belediyeyi doğru ellerin eline teslim etmenin huzuru içerisinde. Yine insanımız ziyaretlerinin yanı sıra belediyeyi adeta botanik bahçesine çevirdiler. Belediyeye yoğun çiçek gönderimi mevcut. Neredeyse koyacak yer bulamıyoruz. Bize ilgi gösteren ve çiçek gönderen herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak gönderilen çiçekleri değerlendirmeyi planlıyoruz. Engelliler yararına bir proje geliştiriyoruz. Proje kaynağı olarak da gönerilen çiçekleri kullanacağız. Çiçekleri, çiçekçilere geri satacağız ve oluşan kaynağı da projemize kullanacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 13:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?