19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Aksu çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Başkan adayı Kerim Aksu, 29 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarını sürdürüyor.

 Gazi Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Aksu, bir Milli Piyango bayiine girerek, geçen hafta 34 milyon lira devreden Süper Loto oynadı. 20 kolon oynayan Aksu, "Büyük ikramiye çıkarsa, tamamını Giresun'da mağdur, fakir ve yardıma muhtaç insanlarımıza dağıtacağım" dedi.


Seçim çalışmalarını değerlendiren Aksu, Giresun halkının kendisine olan ilgilerinin her geçen gün arttığını söyledi. Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel'in, kendilerine yönelik seviyesiz ve mesnetsiz eleştirilerinin olduğunu vurgulayan Aksu, "Sayın Hurşit Yüksel'i istediği yerde tartışmaya davet ettiğimiz halde hem bunu kabul etmemiş, hem de çirkin bir üslupla eleştirilerini sürdürmüştür. Sayın Yüksel, son 5 yılda birkaç boru değiştirip, 'çelik-çomak' oynayarak taahhüt ettiği hizmetleri yapmadığı gibi sıfır borçla devrettiğimiz belediyeyi de borç batağına sürüklemiştir. Biz geçmişte laf değil iş ürettik, gayrimenkul satmadık aldık, hem de bu hizmetleri belediyeyi borçlandırmadan öz kaynaklarla yaptık. CHP Belediyeciliği laf değil, iş üretir" dedi.
Aksu, iş üretecek birçok projesinin olduğunu, bunları yarın düzenlenecek olan toplantı ile Giresun kamuoyuna açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 18:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?